Numai online

Banda bituminoasa de fixare

Soprasolin

Nou

Banda bituminoasa de fixare pt banda metalica, 10 m x 100 mm

Mai multe detalii

In STOC

53.00 lei

69.00 lei

-16.00 lei

Mai multe informatii

Banda bituminoasa  este o banda flexibila auto-adeziva la cald . Se foloseste pt  fixarea benzii metalice de fixare si are si rolul de a hidroizola acoperisul datorita bitumului din compozitie 

Produsul poate de asemenea sa fie utilizat pentru protectii anticorozive la lucrarile de montaj si reparatii ale acoperisurilor precum si ale conductelor/tevilor ( aflate sub actiunea directa a umezelii si apei).

Banda bituminoasa pentru acoperisuri este o banda autoadeziva, prin care nu trece apa, compusa din mai multe straturi, pe baza de aluminiu si de bitum modificat.

Este rezistenta la inghet, la raze UV si la actiunea agresiva a mediului apos. Banda prezinta o aderenta perfecta a stratului bituminos la diferite tipuri de suporturi, precum si o mare rezistenta si stabilitate, chiar si la temperaturi joase.

Banda bituminoasa pentru acoperisuri asigura o aderenta excelenta la materiale specifice pentru acoperisuri: acoperiri bituminoase diverse (membrane, asfalt, carton), tigla din diferite materiale, metal, lemn, plastic, piatra, caramida, materiale izolatoare.

Accesorii

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

11 alte produse din aceeași categorie:

Descarca

Soprasolin HD

Fisa tehnica banda bituminoasa Soprasolin HD

Descarca (103.61k)

Cele mai cumparate