Cele mai cumparate

Informatii

Oferte speciale

Incalzire in pardoseala

Modalitati de plata pentru persoane fizice şi juridice

1. Ramburs

Valoarea marfii comandate se va plati in momentul primirii coletului. Coletul va contine produsul, accesoriile (dupa caz), manualul de utilizare, garantia si factura fiscala.

2. Prin virament bancar

Dupa confirmarea comenzii de catre noi se va emite o factura proforma pentru produsele comandate. Factura va fi trimisa prin e-mail sau fax .
Datele noastre sunt:
SC KANJI INTEGRAL SRL
Bucuresti, Str Pietei, Nr 60
Nr. Reg. Comert: J40/15737/2017
C.I.F.: 38212116
Cod IBAN: RO28BREL0002001563430100
Banca : Libra Bank

3. Online prin card bancar prin Mobilpay NETOPIA. (Visa/Visa Electron/Maestro/MasterCard)

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
"3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.
Important de stiut!
Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

OBSERVATII:
Pentru produsele a caror contravaloare se achita prin virament bancar, termenul de livrare se masoara incepand cu momentul in care suma platita de dumneavoastra a ajuns in contul nostru.